TU SMO ZATO ŠTO VOLIMO AUDIO PRODUKCIJU 


MaxDesign se, između sveta grafike, bavi i drugim značajnim vidom prepoznavanja proizvoda ili kompanije - Audio produkcija. Vizuelna prezentacija jeste bitan faktor u skoro svemu, ali je zvuk taj element koji dodaje završi udarac, koji nam zaokružuje ideju i daje joj život. Od prelepih i raznobojnih simfonijskih dela, do moderne elektronske muzike, MaxDesign Vam nudi taj život na dlanu, spreman i napravljen da upotpuni Vaše zahteve. Iz Vaše ideje i putokaze, naš zadatak je audio produkcija, gde ćemo te ideje pretočiti u živu materiju.


Za nas je audio produkcija dugogodišnje iskustvo koje je impresioniralo mnoge slušaoce, nadamo se da će isto tako I Vas impresionirati!MaxDesign, kao profesionalna agencija, nudi izradu kvalitetnih audio kompozicija, kratkih uvodnih špica, reklamne muzike ili pesme, u okviru audio produkcije u Beogradu, Srbiji. Ovde možete čuti nekoliko audio kompozicija, od kojih su neke bile nominovane i za filmski sountrack. Nama je izrada audio kompozicija u Srbiji veliko zadovoljstvo. Treba li Vam izrada uvodne špice, matrice, reklamne muzike ili pesme u Beogradu ili Srbiji?

Javite nam se!

Pored toga što nudimo usluge audio produkcije u Beogradu, MaxDesign takođe nudi i usluge video produkcije, SEO optimizacije, konsalting usluge, web dizajna/izrada sajtova, izrada 3D modela, kao i visokokvalitetnih modela u Srbiji, usluge pisanja tekstova za sajtove, usluge marketinga i vođenje kampanja za Facebook, Instagram, Trip Advisor, usluge izrada Android aplikacija, izrada programa za Windows, takođe radimo izradu logo-a, kao i usluge grafičkog dizajna, koje Vas očekuju ispred monitora, po celoj Srbiji!